Vi söker sommarjobbare!

Brinner du för service och vill bli en del av vårt härliga gäng?  

 

Norrfällsviken Rum & Kök är de lilla hotellet med restaurang ute i vackra Norrfällsviken, hit kommer många golfentusiaster och naturkära vandrare. Nu söker vi sommarjobbare till sommaren 2023!

Oavsett varför gästen väljer att komma till oss är det alltid uppskattat med ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som medarbetare på hotellet skapar du tillsammans med övriga teamet en gästupplevelse i världsklass.

 

Vi söker dig som brinner för service, som älskar att sprida värme och glädje till både gäster och kollegor. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega, samt trivs att jobba i ett högt tempo då vi har större evenemang bokade.

Tidigare erfarenhet av restaurang och servis är ett plus, men det är inget krav, vi tror på att alla kan bara man vill lära sig. 

 

Vi behöver personal på alla avdelningar så som kockar, servitriser/servitörer och hotellstädare. Vi tror att sommaren 2023 blir lika fantastisk som 2022 och då behöver vi dig som vill ge det lilla extra.

 

Vad innebär rollen? 

 

Restaurangbiträde -

Du är restaurangens ansikte utåt, och välkomnar gäster med ett leende och se till att de får den bästa upplevelsen. Som huvuduppgift hjälper du till att förbereda grönsaker och dylikt till köket, serverar mat under både buffé och vid sittning, samt kassahantering och bar. Men även plockar disk och håller restaurang ren och fräsch.

 

Hotellstädare - 

Dina arbetsuppgifter innebär dagligt städ och underhåll av hotellrum och allmänna ytor.   Vi söker dig som är självgående med hög servicekänsla och noggrannhet. Du vill leverera ett gott resultat och gärna gör det där lilla extra för den bästa gästupplevelsen. Du är samarbetsvillig och stöttar även upp vid behov och hjälper teamet i andra delar av hotellet.Kock - 

Vi söker dig som har ett brinnande matintresse och trivs i köket. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Allt för att ge våra gäster en fantastisk matupplevelse av hög kvalitet. Du har god samarbetsförmåga och uppskattar ordning och reda i köket. Du stöttar upp vid behov och hjälper medarbetarna med andra uppgifter på hotellet. 

 

Information om tjänsterna

Säsongsbaserad tjänst på 100% heltid under perioden juni- augusti 2023. Arbetstid är varierande mellan dag- och kvällstid. Med möjlighet till extrajobb under lågsäsong.

 

Har du dessutom en härlig stämma eller en musikalisk kunskap så är du mer än välkommen att ansöka om att bli husets trubadur!

 

Maila din ansökan till [email protected] med benämning ”Sommarjobb 2023”, bifogat CV och berätta lite om dig själv. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!