Yoga retreat - Värdighet | 17 - 19 Maj

Denna helg står vi stilla i det nuet. Genom Yin Yoga och andningsövningar tvingar du dig själv att vara sann mot dig själv. Du lär dig att få bättre kontakt med din kropp och vad du känner nu. Det du känner nu är okej.

 
 
Datum: 17-19 Maj
Incheckning: 15.00 - 16.00 | 17/5
Utcheckning: 14.00 | 19/5
 
Vårt begrepp om värdighet kan ofta vikas in i de berättelser vi berättar om oss själva. 
Så blir det bara ett sätt att hålla ett gammalt jag vid liv.
Vi undrar varför de gamla mönster inte ändras och då blir det obehagligt och slutar vi med att försöka ändra de berättelser om oss själva. Värdighet är en inbjudan. Att lägga all din uppmärksamhet och energi på det nuvarande ögonblicket. Värdighet handlar också om ansvarighet och vilja.
 
Denna helg står vi stilla i det nuet.
Genom Yin Yoga och andningsövningar tvingar du dig själv att vara sann mot dig själv. Du lär dig att få bättre kontakt med din kropp och vad du känner nu. Det du känner nu är okej. Genom att se på detta med kärlek, självkärlek och omfamna det skapas utrymme. Inga förväntningar, bara stanna där med det som finns. Titta med kärlek på vad du skulle vilja förändra och hur du kan göra det.
Vi tränar på att vara i det nuet, fokus på din kropp och din andning. Och vi avslutar helgen med ett kallbad där du av det kalla vattnet tvingas fokusera helt på dig själv.
 
 

Helgens upplägg:

Fredag 17 maj:
15.00 - 16.00   Incheckning
16.30                Välkomna alla och prata om Värdighet.
18.00                Middag
20.00                Yin Yoga / Yoga Nidra
Möjlighet till bastu och fritid
 
Lördag 18 maj     Söndag 19 maj  
8.00   Yin Yoga   9.00 Hotellfrukost i restaurangen
9.00 Hotellfrukost i restaurangen      
10.00 Workshop om Reiki och Healing med Sebastian   11.00

Samling för yoga övningar och vandring till Storsand för kallbad

12.30  Lunch   13.00 Lunch
13.30 Fortsättning workshop   14.00 Avslutning och reflektion
18.00  Middag      
  Fritid möjlighet till bastu och boka massage      
 
 
Pris för Yoga retreat weekend:
4195 kr/person Del i dubbelrum/delat rum
4695 kr/person Eget rum/enskilt rum
 

Reiki 

Reiki är en mycket gammal healingkonst för att aktivera kroppens självläkande krafter. De första skriftliga uppgifterna finns i Sanskrit Sutras  för 2500 år sedan. Det fantastiska är att allt du behöver är dina händer.   Både tekniken och förfarandet, liksom legenderna om hur    Reiki återupptäcktes av Dr Mikao Usui (15.08.1865-09.03.1926), lärs ut.  
  "Workshopen täcker grunderna i den subtila världen och hur man hittar sin väg i den.       Fokus kommer att ligga på Reiki, men även andra shamanistiska perspektiv som Huna (från Hawaii) kommer att tas upp. Det är viktigt för mig att du kan tillämpa de kunskaper du har lärt dig i workshopen hemma och, om du vill, fördjupa dem ytterligare i ett Reikiseminarium.     
Välkommen och jag ser fram emot att träffa dig"  -  Sebastian

 

 

Att undersöka vad du vill förändra så att du kan dra en nu framtid närmare dig. För att känna dig värdig måste du först bli tacksam för det du redan har. Att ta avstånd från resultatet, släppa taget om förväntningarna och behovet av att förutsäga.

r du är i ett tillstånd av värdighet, då dyker du upp för dig själv varje dag. Även när du är trött. Även när du tvivlar eller är rädd. Även när kritikern i ditt huvud säger att det borde ha hänt nu. Det finns varje dag en stund att känna sig värdig, även om det bara är något litet.

Boka här

 
Massage 

Massagen bokas i samband med bokning av helgen, under de tider tillägnat till massage på schemat. När ni bokar helgen, uppge vilken tid och dag ni vill boka massage. 

Massagen betalas separat direkt till vår massör på plats. 

Massage 60 min 750 kr
Massage 30 min 450 kr
Avslappningsmassage med avslappningsdryck 60 min 850 kr
Huvudbehandling/migrän 45 min 650 kr
Fotreflexmassage 20 min 350 kr
LavaShellmassage  60 min 850 kr

 

Yin Yoga Yoga Nidra
Karaktäriseras av passiva positioner där fokus ligger på att skapa stillhet, lugn & medveten närvaro. Fokus ligger på höfter & ländrygg.  ...betyder "yogisk sömn". Vår instruktör guidar dig till en ny värld där du vilar djupt mellan vakenhet och sömn, vilket medför många olika fördelar.